Lontwol ongeverfd voor XXL brei- en haakwerk

Het lont van 1kg van deze wol is ongeveer 30 meter lang. Voor een kussen gebruik je ongeveer 1 kg, voor een plaid van 1m x 1,5 m gebruikt u ongeveer 3 kilo, voor een plaid van 1m x 2m ongeveer 5 kg.

Bij de wol staat de dikte aangegeven in micron, dit is de doorsnede van een wolvezel. Hoe lager de waarde in micron, hoe fijner de wol is. Tevens staat bij de wol aangegeven of deze geschikt is om mee te vilten.

U ziet in het artikeloverzicht direct welke wol wij uit voorraad kunnen leveren. Indien de wol niet op voorraad is bedraagt de levertijd 1 tot 2 weken. Heeft u meerdere artikelen besteld? Dan wordt alles in 1x verzonden.

Wij leveren we de wol zoveel mogelijk aan één stuk. Vanaf 10 kilo krijgt u de wol in een bundel. Deze bundels zijn niet altijd precies 10 kilo, indien de geleverde wol minder is dan 10 kilo wordt het verschil berekend en aan u terug gestort.

Workshop XXL woondeken

Regelmatig organiseren wij een workshop XXL woondeken breien in ons atelier De Kopstoof te Wijngaarden. HIER vindt u meer informatie over deze workshop.

Sorteer op
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Instagram de Kopstoof
© 2016 - 2023 Atelier de Kopstoof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel